Filters

Prijskiezer

Home    Buitenmatten  Buitenmat INUCI p/st
Buitenmat INUCI p/st

Buitenmat INUCI p/st


Buitenmat INUCI p/stNieuw en uniek op de markt:

De binnen- en buitenmatten van Inuci kondigen een nieuw tijdperk aan in de wereld van de vloerbekleding. De stijlvolle Inuci-lijn werd namelijk speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. Door hun veelzijdigheid zijn deze tapijten echter ook perfect binnen te integreren.
De Inuci-producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen* inzake UV-bestendigheid, behoud van kleur, slijtbestendigheid en ze zijn resistent tegen onder meer chloor en zout water.
In tegenstelling tot traditionele tapijten houden de Inuci-vezels geen vocht of vuil vast wat de kans op schimmel, aanwezigheid huisstofmijt, en dergelijke meer zeer gevoelig vermindert. Het reinigen gebeurt met een hogedrukreiniger of stofzuiger. Conclusie: Inuci bevordert de hygiëne en is zeer makkelijk in onderhoud.
Een Inuci-tapijt is in eerste instantie geschikt voor (dak)terrassen, veranda's, zwembad- en Jacuzzi-omgeving, op boten, in sauna's en is ideaal voor het campingleven.
Maar ze kunnen eveneens gebruikt worden in poolhouses, wellnesscentra, zonnecentra, fitnessruimtes, oranjerieën, winkels, hotels, restaurants, showrooms, burelen, keukens, badkamers, slaapkamers, dressings...
Met andere woorden een Inuci-tapijt maakt werkelijk het verschil in design én gebruik.
-Artikelcode: Inu 610

 

 

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen
 • Buitenmat INUCI - op maat 40 x 60 cm p/st

  € 20.91 
 • Buitenmat INUCI - op maat 60 x 80 cm p/st

  € 41.82 
 • Buitenmat INUCI - op maat 80 x 120 cm p/st

  € 83.64 
 • Buitenmat INUCI - afsnijding op breedte 100 cm p/lm

  € 95.83